Sneak peek på Too Faced Summer Collection 2014

av Malin
169 visningar

En glad nyhet är att Too Faced alltid är rätt i tiden med produkter och nyheter, samma gäller sommarkollektionen som kommer att släppas i April.

Den tråkiga nyheten är att flera svenska distributörer slutar få in Too Faced-produkter pga. nya avtal med märket. Jag har inte några säkra uppgifter på detta ännu, men det jag vet är att eleven.se inte att få in Too Faced mer som det ser ut nu. Andra svenska distributörer har tagit bort märket från sina hemsidor och Too Faced Sverige-gruppen är borttagen från Facebbook. Så nu får vi alltså köpa de nya Too Faced-produkterna via t ex. Sephora. Vet dock inte hur det blir med Kicks, Beautybay osv.

Too-Faced-Bonjour-Soleil-2014

Bonjour Soleil Palette (ny)

Limited Edition, Innehåller Chocolate Soleil (matt bronzer), Sun Bunny (satin bronzer) och Snow Bunny (bronzer, rouge, highlighter i ett) och en kabukiborste.

Kollektionen innehåller också
  • A La Mode Eyes Palette (ny) – Ögonskuggspalett med 9 stycken skuggor
  • Brow Envy Kit – 4 stycken skuggor för ögonbrynen, pincett, penslar, brynpenna och brynstenciler
  • Liquid Lipstick – 6 stycken pigmentrika nyanser med långvarig formula
  • Natural Eye Kit – Ögonskuggspalett med 9 stycken neutrala ögonskuggor
  • Pardon My French Set (ny) – Bonjour Summer Eye Shadow Palette, Perfect Eyes Eyeliner Waterproof i Perfect Black (fullsize), Shadow Insurance (deluxe sample) och Waterproof Lash Injection Mascara (deluxe sample)

web_naturaleye_new_openv3

Återkommer när jag vet lite mer om kollektionen så småningom!

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy