malhar_140128_0007

Information: ”Unna dig en extra löddrig duschtradition med Blueberry Shower Gel som innehåller Community Fair Trade-producerad honung från Etiopien. Självklart innehåller den naturligt blåbärsextrakt, och självklart är den skonsam för huden eftersom den är fri från tvål.”

Jag tycker: En härlig duschkräm som luktar blåbärssylt/blåbärssoppa (?). Konsistensen är som de andra duschkrämer från The Body Shop jag testat, krämig och löddrar upp bra. Jag tycker även att den är bra på att återfukta huden då jag inte känner mig sträv eller torr efteråt. Doften ligger kvar en stund efter att jag torkat, men förstärks givetvis med hjälp av Blueberry Body Butter. En trevlig och fräsch liten kompis i duschen!

TBS Blueberry Shower Gel finns att köpa på thebodyshop.se eller i butik för 85 SEK.

4/5

.

Skriv en kommentar

sexton − tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy