I morgon lanseras The Body Shop’s Vitamin E Overnight Serum-in-Oil. Jag fick hem denna för test för ett tag sedan och jag har lite delade meningar redan nu, men återkommer givetvis med en full recension så småningom.

malhar_140128_0112

“En perfekt kombination av kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik gör den här serumblandningen till en ljuvligt lätt olja som absorberas snabbt utan att kännas fet på huden.” Innehåller vetegrodd- , solros- och jojobaolja såväl som marula, sesam och soja från Community Fair Trade-producenter. Innehåller även citronsyra. Parfymerad.

Vitamin E Overnight Serum-in-Oil finns att köpa på thebodyshop.se och i butik fr o m. i morgon och kostar 285 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy