I morgon lanseras The Body Shop’s Vitamin E Overnight Serum-in-Oil. Jag fick hem denna för test för ett tag sedan och jag har lite delade meningar redan nu, men återkommer givetvis med en full recension så småningom.

malhar_140128_0112

”En perfekt kombination av kraftfulla ingredienser och ledande hudvårdsteknik gör den här serumblandningen till en ljuvligt lätt olja som absorberas snabbt utan att kännas fet på huden.” Innehåller vetegrodd- , solros- och jojobaolja såväl som marula, sesam och soja från Community Fair Trade-producenter. Innehåller även citronsyra. Parfymerad.

Vitamin E Overnight Serum-in-Oil finns att köpa på thebodyshop.se och i butik fr o m. i morgon och kostar 285 SEK.

You May Also Like

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.