malhar_131206_0064

Information: “Pixis populära, fantastiska primer som hjälper till att enkelt och snabbt ge dig en felfri, jämn hudton för en mer ungdomligare, friskare look! Denna primer är en perfekt makeup-bas, den återfuktar och ger din hud glöd.

Ibland behöver vi lite hjälp med “glöden” i huden, och denna primer är den perfekta lösningen. Formulan är ljuvlig och laddad med ingredienser som älskas av din hud. Med hjälp av kraftfulla anti-aging och stärkande fördelar hjälper den både tillfälligt att jämna ut hudtonen och ger en perfekt bas, samtidigt som den vårdar huden. Fri från parfym och hypoallergen.”

Jag tycker: Snacka om att jag blev paff när jag tryckte ut primern och fick se allt pärlemoskimmer, var livrädd att jag skulle se ut som en diskokula i ansiktet. Som tur är syns det inte speciellt under ett lager foundation, concealer och puder. Formulan är relativt fast och det känns som att den inte riktigt vill blandas in i huden utan lägger sig som en hinna utanpå. Texturen känns heller inte som en primer, utan mer som en konstig hudkräm. Jag har testat denna under ett antal olika foundations och under olika förhållanden och tyvärr har resultatet blivit detsamma. Den gör absolut ingenting för hållbarheten på makeupen eller slätar ut hudtonen. Visst, huden får lite glöd istället för att bli helmatt, men det känns lite slöseri med pengar då man kan åstadkomma glöden genom att t ex. blanda ut lite skimrig ögonskugga i sin vanliga foundation eller använda en highlighter osv.

Jag får detta inte till att vara en primer. Ingen funktion för hållbarheten på sminket eller något annat för den delen. Jag tycker också tyvärr att den dåliga TV-shopliknande reklamen för produkten ställer till det ännu mer för dess trovärdighet (ni vet, förebilden är grådassig och personen ser ledsen ut medan efterbilden är färgmättad och personen i fråga ser glad ut, spola till 01:29 så förstår ni vad jag menar).

Pixi Flawless Beauty Primer finns att köpa på t ex. eleven.se för 299 SEK.

1/5

1 kommentar

Annahita 26 februari, 2014 - 10:30

Håller verkligen med om detta. Jag fick en sample när jag handlade i deras butik i London i vintras och blev väldigt nyfiken. Jag vet inte varför men jag VILLE liksom gilla den, jag sympatiserar av någon anledning väldigt mycket med Pixi. Men det var tyvärr en av de sämre primerprodukterna jag testat, nånsin. 🙁

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer