96086490-2Sleek är på gång och lanserade sin nyhet Eyebrow Stylist denna vecka. Det verkar vara populärt att designa sina ögonbrynsprodukter så här just nu. Den påminner lite om Pixi Natural Brow Duo, som förvisso har en fixeringsgel… Men inbyggd borste är ju alltid trevligt om man skulle behöva borsta till ögonbrynen under dagen. Jag är definitivt sugen på att testa denna, I löööve me some nice eyebrows!
96086490-1

“Eyebrow Stylist kombinerar en unik vinklad penna med en stylingborste. Den innovativa kalligrafi-spetsen uppnår skräddarsydda linjer från tunn till tjock för att skissera och fylla, medan den rika krämiga formulan är matt och sammetslen för en naturlig look som varar.

Den unika formen på pennan gör att du kan skulptera med breda drag med den platta kanten av pennan, samt fylla i med fina linjer med hjälp av spetsen. Kommer i tre färger; Light, Medium och Dark.”

Sleek MakeUP Eyebrow Stylist finns att köpa på sleekmakeup.com och kostar $8.99 = ca. 58 SEK.

2 kommentarer

Helena 15 februari, 2014 - 19:34

Ser smal och fin ut, kanske borde testas!

Lackert 16 februari, 2014 - 17:18

Den skulle jag vilja testa, ser intressant ut 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy