malhar_140130_0009-2Innan vi flyttade till fjällen gjorde jag en beställning på LUSH.se då jag visste att vi skulle få badkar i vår nya lägenhet, så jag gick lite bananas då jag inte haft badkar på typ 22 år och ville unna mig något härligt.

malhar_140130_0032

Rose Queen Badbomb, 49 SEK

Rose Queen är en av LUSH vackraste badbomber. Badvattnet blir ljust rosa fyllt med blad från tigerlilja, äppleblom och riddarsporre. Doften är lätt blommig ros, innehållande ros aboslut och geranium. Längtar du till sommaren? Ta ett bad med Rose Queen!

malhar_140130_0026

Space Girl Badbomb, 39 SEK

Med doft av söt svartvinbär och sprakande godis fylld med “stjärnstoff”. Innehåller bergamott-, grapefrukt- och mandelolja. Så håll huvudet under ytan om du vill uppleva maximal effekt av denna stjärna till badbomb.

malhar_140130_0013

Father Christmas Badbomb, 59 SEK

Släpp ner den festliga Tomten i ditt badkar och låt dig hänföras medan han brusar runt, färgar vattnet ljust rosa och sedan livligt grönt. Badkaret fylls med en syrlig, fruktig upplyftande doft av mandarinolja, bergamottolja och apelsinblom absolut.

malhar_140130_0042

Creamy Candy Bubbelbit, 45 SEK

Ett sött gräddigt sockervaddsrosa bad som känns som värmen från en mjuk fluffig handduk. Den här är till för en skön hemmakväll och får dig att vilja ta på dig din mysigaste pyjamas, hoppa i sängen och ha kuddkrig. Innehåller kakaosmör, Vanilj absolut och mandelolja.

malhar_140130_0037

Pop In The Bath Bubbelbit, 49 SEK

Detta badskum görs i fyra olika färger, men doften är densamma i dem alla, den underbara blandningen av bergamott, apelsinblom och mandarinolja som finns i duschkrämen The Olive Branch. Dofter som piggar upp och vårdar ditt sinne. Sompricken över i har vi prytt den med en blomma.

malhar_140130_0050

You’ve Been Mangoed Badolja, 55 SEK

Mangonera dig i smör från avokado, mango och kakao. Eteriska oljor från citrongräs, lime och citron ger dig en snabbskjuts till bättre humör och klarare tankar medan fruktiga och härliga smörer tar hand om torr och tråkig hud.

.
Köpte även badbomben ‘So White’
som doftar friska gröna äpplen och innehåller bergamott, neroliolja och ros absolut. Den använde jag innan jag hann att fota den. So White tillsammans med Father Christmas ingick i julkollektionen 2013 och finns inte att köpa just nu eftersom LUSH uppdaterar och byter ut sitt sortiment kontinuerligt. Men man kan ju alltid hoppas att de kommer tillbaka till nästa jul, för jag gillade verkligen dem. Och förvänta er recensioner på dessa godingar framöver!

Har du testat någon bad- eller duschprodukt från LUSH? Har du någon favorit?

4 kommentarer

Little Miss Consumer 14 februari, 2014 - 20:05

Älskar LUSH och deras badbomber, har bara dusch men köper deras badbomber ändå, vet inte varför, får kanske hälsa på dig och använda dem.

Malin 14 februari, 2014 - 20:17

Det får du gärna göra 🙂

Kajalpennan 15 februari, 2014 - 15:58

Jag har ju tyvärr flyttat ifrån mitt badkar men vi tittar på att sätta in ett i nya huset. Jag längtar efter The comforter, You have been Mangoed, Dreamtime och Ceridwen’s cauldron. Tills dess får jag hålla till godo med Ro’s argan. Där har du mina favoriter

Emelie / MLIPS.DEVOTE.SE 16 februari, 2014 - 14:53

Åh. jag ska också beställa hem lite från lush innan jag flyttar och blir med badkar. Kan vara en av de saker jag ser allra mest fram emot…. 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy