malhar_140206_0023

Förra veckan hämtade jag ut ett nytt lyxigt paket från eleven.se som innehöll ett gäng produkter för att locka fram det bästa av huden nu till våren. Här ska detoxas och vårdas! Foundationen från glominerals och Too Faced-läppstiftet har redan blivit stora favoriter ♥ ♥ ♥

malhar_140206_0048M Picaut Exfoliating Peel Mask

En exfolierande peeling-mask som innehåller Pragmites Kharka, ett extrakt från ett vass som växer i Asien, som förebygger inflammation och lugnar huden. Samt Poria Cocos, en kinesisk medicinsk svamp, som växer i jorden. Den sägs också hjälpa till att bleka pigmentsfläckar, minimera rynkor och minska uppkomsten av pormaskar. 349 SEK /50 ml

 • Fri från parabener, mineralolja, silikon, sulfater & konstgjord färg
 • Lämplig för alla hudtyper
 • Rik på antioxidanter
malhar_140206_0038Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase

Detta intensiva, fuktgivande serum arbetar på alla nivåer i huden för att fylla på hudens naturliga, fuktmekanismer. Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase är ett osynligt serum som återfuktar mycket torr hud och främjar en mjuk, bekväm, strålande och matt hy. 590 SEK /30 ml och 790 SEK /50 ml

 • Passar alla hudtyper
 • Dermatologiskt testad
 • Icke-komedogen
malhar_140206_0039glominerals Luxe Liquid Foundation – Naturelle

Denna fantastiska flytande foundation kombinerar avancerad teknologi med ultrafina mineraler och pigment i en härlig formula med mjukgörande ämnen som effektivt ger näring och skyddar din hud. Din hy får ett optiskt jämnare, mer ungdomligare utseende med vacker lyster! 475 SEK /30 ml

 • Innehåller diamantpulver
 • Innehåller en exklusiv antioxidantblandning, vitamin A, C & E samt Grönt Te-extrakt
 • UV-skydd
 • SPF 15
malhar_140206_0059Too Faced La Crème Color Drenched Lip Cream – Razzle Dazzle Rose

Skäm bort dina läppar med färg samtidigt som de återfuktas och skyddas. Vit lotusblomma lugnar och ger skydd mot miljöfaktorer med antioxidanter medan peptider konditionerar. Läckra, rika och krämiga färger framhäver dina läppar med naturliga, kryddiga, rosa och röd färger. 215 SEK /3g

malhar_140206_0071IDUN Minerals Mascara Silfr

Silfr passar för dig som önskar långa och separerade fransar.

IDUN Minerals mascara är framtagen för dig som har känsliga ögon och med hänsyn till kontaktlinsbärare. Innehåller naturliga mineralpigment och lätta organiska vaxsorter. Den är fri från parabener, nanopartiklar, parfym och bismuth oxychloride. 189 SEK /14 ml

 • Färg: Svart
 • 100 % högrenade mineraler
 • Oftalmologiskt testade
 • Fri från tillsatser, utfyllnadsämnen och restprodukter

2 kommentarer

emzi 11 februari, 2014 - 17:08

Vilket härligt paket med roliga produkter 😀 Skall bli roligt att höra vad du tycker om dem i framtiden.

Magda/ComaHeart - En skönhetsblogg 11 februari, 2014 - 22:52

vilket kul paket!!! vill gärna läsa mer om läppstiftet! har varit nyfiken på TF’s läppstift länge 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy