Denna vecka kör jag Sleek Week där jag kommer att visa upp produkter, sminkningar och swatches från det plånboksvänliga märket Sleek MakeUP. Inspirerat av Nina på skönhetsbloggen All Sweet In Life. Häng gärna med och tagga dina inlägg på bloggen och bilder på instagram med hashtagen #sleekweek så blir det lättare att hitta era inlägg och bilder sen.

malhar_140203_0108

malhar_140203_0111

Dagens härliga Sleek-palett heter Sunset och är en härlig blandning av både mer neutrala varma skimmerskuggor, men också ett par riktigt färgstarka nyanser. Som vanligt ingår en svart matt skugga. Alla skuggor är mycket krämiga och superpigmenterade. Kolla bara in de röda, orangea och turkosa nyanserna i övre raden…

Jag gillar den här paletten för att man kan skapa så himla många olika looker med den. Och det finns inte någon skugga som presterar sämre än de andra, tycker att denna sol- och strandinspirerade palett är klockren! Ser fram emot att använda dessa färger i sommar, perfekt när man är solbränd. Men samma som med Storm-paletten tycker jag så är det synd att skuggorna inte har några namn.

Sleek MakeUP i-Divine Eyeshadow Palette Sunset finns att köpa på t ex. brallis.se för 129 SEK eller Sleekmakeup.com för $11.99 = ca. 78 SEK.

1 kommentar

Emilie 9 februari, 2014 - 16:37

Det här var en av mina första paletter från Sleek, den är skitsnygg! Jag använder den alldeles för sällan dock, men fin är den 😀 Jag köpte den på Afroshop i Linköping ^^

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy