isadora_ccInom kort landar IsaDoras senaste produkt i hyllorna, om de inte redan kommit ut i butikerna. Tre stycken Color Correcting Concealers; Anti-Redness för dig med rodnad, Neutral speciellt för dig med mörka ringar under ögonen och Anti-Dullness dig med tråkig hy eller för dig som har gula missfärgningar. IsaDora CC Concealer finns att köpa på eleven.se kostar 159 SEK.

colcorcon_30_closed_small_500x500

IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Redness

En perfekt concealer-palett för dig som vill reducera synligheten av rodnad i ansiktet! IsaDoras Color Correcting Concealer Anti-Redness innehåller fyra nyanser som effektivt hjälper till att ge dig en piggare, fräschare look.

Den gröna färgkorrigeraren hjälper till att effektivt dölja synligheten av rodnad. Med två concealers kan du blanda fram just din nyans för att dölja mindre blemmor, och med den persikofärgade concealern kan du dölja mörka ringar under ögonen och även blå/lila vener. Med highlightern ljusar du upp och ger huden lyster.

colcorcon_32_closed_small_500x500

IsaDora Color Correcting Concealer Neutral

Har du mörka ringar under ögonen? Då passar denna palett-concealer perfekt för dig. Med fyra nyanser som består av concealers, färgkorrigerare och highlighter kan du enkelt reducera synligheten av mörka ringar under ögonen, mindre blemmor samt ljusa upp huden.

Den persikofärgade färgkorrigeraren reducerar synligheten av mörka ringar under ögonen och döljer även blå/lila vener. Med två concealers, ljus och medium, kan du enkelt blanda fram den nyans som passar just din hudton. Sist men inte minst har du highlightern, som hjälper till att ljusa upp och ge din hud lyster.

colcorcon_34_closed_small_500x500

IsaDora Color Correcting Concealer Anti-Dullness

IsaDoras underbara Color Correcting Concealer Anti-Dullness består av fyra nyanser som hjälper till att ge huden en piggare look! Med två concealers kan du enkelt blanda fram den nyans som passar just din hudton för att dölja mindre blemmor, mörka ringar under ögonen och andra små skönhetsskavanker, med highlightern kan du pigga upp din look, och med en ljusblå/lila concealern kan du enkelt reducera synligheten av gula toner och fräscha upp grå, tråkig hy.

Palettens färgkorrigerare och concealers innehåller naturlig olja med vårdande egenskaper som skyddar huden mot miljömässiga skador samtidigt highlightern både hjälper till att skydda och förebygga ålderstecken. De är mjukgörande och fuktgivande så du både kan fräscha upp din hy och få vård samtidigt!

Vad tror ni? Är ni sugna på att testa? Jag skulle verkligen vilja testa Anti-Redness då jag har mycket röda och fula partier på kinderna och vid näsan.

2 kommentarer

Ilder 9 februari, 2014 - 21:22

Wow, Isadora har seriøst gått opp noen hakk i kvalitet altså, jeg gleder meg skikkelig til å ta de her consealerhjulene i øyesyn.

Lackert 10 februari, 2014 - 22:30

Spännande! Dessa skulle jag gärna vilja testa, faktiskt har ju just en sådan här produkt saknats i deras sortiment. Även sett att dom ska få en ny eye primer 🙂 Isadoras produkter brukar ju vara riktigt bra

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy