Denna vecka kör jag Sleek Week där jag kommer att visa upp produkter, sminkningar och swatches från det plånboksvänliga märket Sleek MakeUP. Inspirerat av Nina på skönhetsbloggen All Sweet In Life. Häng gärna med och tagga dina inlägg på bloggen och bilder på instagram med hashtagen #sleekweek så blir det lättare att hitta era inlägg och bilder sen.

malhar_130803_0068Sleek MakeUP New Skin Revive Foundation i Färgen Sand

Sleek NSR kommer i inte mindre än 30 olika nyanser med olika undertoner. Jag har färgen Sand som är en ljus beige nyans med neutral underton. Nyansen passar mig inte riktigt nu eftersom att jag är så blek, men fram till våren när jag fått lite mer färg är den perfekt! Den torkar ganska långsamt, mellan 1-2 minuter, men lämnar en fin naturlig och silkig finish. Den har medium till full täckning och hållbarheten är ca. en normal arbetsdag. Jag fullkomligt älskar denna tillsammans med min MAC Mineralize Skinfinish Natural, ger ett jättefint resultat! Med SPF15. Är ej testad på djur.

Sleek MakeUP New Skin Revive Foundation finns att köpa på sleekmakeup.com för $11.99 = ca. 78 SEK eller på brallis.se för 129 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy