Denna vecka kör jag Sleek Week där jag kommer att visa upp produkter, sminkningar och swatches från det plånboksvänliga märket Sleek MakeUP. Inspirerat av Nina på skönhetsbloggen All Sweet In Life. Häng gärna med och tagga dina inlägg på bloggen och bilder på instagram med hashtagen #sleekweek så blir det lättare att hitta era inlägg och bilder sen.

malhar_140203_0100

malhar_140203_0101

Dagens Sleek-produkt är den härliga i-Divinepaletten Storm. Färgerna går i neutralt med några utstickande, men ändå dämpade färger. Tre skuggor är matta och resten är skimriga och metalliska i finishen. Det är också de matta skuggorna som jag upplever lite torrare, men de fungerar bra att blanda ut de andra skuggorna med. Den krämigaste skuggan är faktiskt den djupblå skuggan (fjärde skuggan på undre raden) som är väldigt mjuk och känns nästan som smör. Alla skuggor är välpigmenterade och lätta att arbeta med.

Det enda jag egentligen kan klaga på är att skuggorna inte har några namn i de äldre paletterna, det är så roligt med en palett med fyndiga namn och lättare att prata om dem. En mycket fin och användbar palett enligt mig och vill ni se en sminkning med paletten så hojta till!

Sleek MakeUP i-Divine Eyeshadow Palette Storm finns att köpa på t ex. brallis.se för 129 SEK eller Sleekmakeup.com för $11.99 = ca. 78 SEK.

3 kommentarer

Lackert 5 februari, 2014 - 21:40

Gillar dessa skuggor men saknar åxå namn

Thea 5 februari, 2014 - 22:04

Hojtar efter en sminkning 😀

Malin 5 februari, 2014 - 22:47

Då ska vi fixa det 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy