Recension: Pixi Correction Concentrate

av Malin
39 visningar 2 Minuter läsning

malhar_131206_0083

Pixi Correction Concentrat FöreFöre

Pixi Correction Concentrat EfterEfter

malhar_140201_0042-fore-efter

Information: “En rikt pigmenterad concealer som hjälper till att omedelbart reducera synligheten av mörka ringar, fläckar, mindre skönhetsskavanker och linjer för en fräschare, mer utvilad, ljusare och ungdomligare look! Den ultimata “sömn-på-burk”-produkten om du vill ha en täckande concealer som gör det den ska på ett kick. “

Jag tycker: Pixi CC har en tjock och krämig formula som är lite åt det torrare hållet, i en persikonyans. Produkten torkar väldigt snabbt och det behövs väldigt lite för att täcka mörka ringar runt och under ögonen, har man dock för mycket kan det vecka sig och kännas kakigt. Jag använder denna de dagar när jag är extra trött (som på före-bilden). Har man inte så mörka/blålila ringar under ögonen tycker jag att det går utmärkt med en vanlig concealer. Den gör sitt jobb, hållbarheten och täckningen är som förväntat bra! Jag har egentligen ingenting negativt att säga om produkten i sig. Men priset är lite för mycket för en sån här produkt enligt mig, visst att den räcker väldigt länge – men jag tycker nog att Viva La Diva’s 3 in 1 Concealer, där man dessutom får tre stycken nyanser till ungefär 1/3 av priset, är minst lika bra och mer prisvärd.

.
Pixi Correction Concentrate kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 179 SEK.

.

3,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer