Denna vecka kör jag Sleek Week där jag kommer att visa upp produkter, sminkningar och swatches från det plånboksvänliga märket Sleek MakeUP. Inspirerat av Nina på skönhetsbloggen All Sweet In Life. Häng gärna med och tagga dina inlägg på bloggen och bilder på instagram med hashtagen #sleekweek så blir det lättare att hitta era inlägg och bilder sen.

malhar_140203_0081

Veckans andra Sleek-produkt är Face Contour Kit som kombinerar ett matt pressat puder i en mörk ton med ett ljust pressat highlighting-puder som båda används för att ge ditt ansikte ett riktigt lyft. Finns i tre nyanser; Light, Medium och Dark.

Jag gillar detta kit eftersom att contour-pudret är en matt neutral brun färg, inte för gul/orange men heller inte för grå – alltså den perfekta nyansen för mig. Jag applicerar detta med min Real Techniques Contour Brush där man normalt sätt använder contour-produkter; under kindbenen, i tinningarna, pannan och längs käkbenet. Highlightern är också helt perfekt för mig, en neutral ljus beige färg som är lagom skimrig och ger ett härligt glow. Applicerar denna med min e.l.f Cosmetics Studio Mineral Powder Blush på högsta punken på kindbenen.

Face Contour Kit finns att köpa på t ex. brallis.se för 119 SEK eller Sleekmakeup.com för $9.99 = ca. 65 SEK.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy