Denna vecka kör jag Sleek Week där jag kommer att visa upp produkter, sminkningar och swatches från det plånboksvänliga märket Sleek MakeUP. Inspirerat av Nina på skönhetsbloggen All Sweet In Life. Häng gärna med och tagga dina inlägg på bloggen och bilder på instagram med hashtagen #sleekweek så blir det lättare att hitta era inlägg och bilder sen.

malhar_140201_0385Sleek MakeUP Blush by 3 – Pink Lemonade

malhar_140201_0401

malhar_140201_0392Icing Sugar (puder), Macaroon (kräm), Pink Mint (puder)

malhar_140201_0436Icing Sugar (puder), Macaroon (kräm), Pink Mint (puder)

Först ut i veckans djupdykning är detta nya Blush by 3 i färgen Pink Lemonade som trillade ner i brevlådan så sent som i fredags. Jag kunde bara inte hålla mig! Pink Lemonade tillsammans med Claiforn.i.a är Sleeks senaste triorouge och går i ljusa härliga nyanser. Jag gillar verkligen Sleeks Blush by 3 då de är rikligt pigmenterade och jag tycker att man får mycket för pengarna.

Icing Sugar är ett babyrosa puderrouge med guldskimmer, Macaroon är ett laxrosa krämrouge utan skimmer och Pink Mint är ett korallfärgat puderrouge med härligt guldskimmer. Man kan använda färgerna för sig eller blanda precis som man vill.

Jag äger Blush by 3 Sweet Cheeks sen innan.

Sleek MakeUP Blush by 3 Pink Lemonade finns att köpa på t ex. Sleekmakeup.com $14.99 = ca. 98 SEK eller på brallis.se och smink.net för 149 SEK.

3 kommentarer

anna 3 februari, 2014 - 15:10

hur är det om man beställer från sleeks egna hemsida? tillkommer frakt/tull osv? det är ju billigare ifall man kan beställa från deras sida än en svensk 🙂

tack för en superfin blogg!

Malin 3 februari, 2014 - 15:18

Ja, frakt och skatt tillkommer ju. Men det beror helt på hur mycket du beställer. När jag beställde denna rougepalett fick jag betala $1.96 (ca. 13 SEK) i frakt och $3.39 (ca. 22 SEK) i skatt. Så hela kalaset gick på 113 SEK, så det blev ju billigare ändå 🙂

allsweetinlife 3 februari, 2014 - 20:36

Va roligt att du hakar på Malin!! jag har inte den där rouge.paletten men nu hamnar den på inköpslistan 🙂 så fin.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy