Härom dagen trillade det ner ett paket från Vass PR med tre produkter från Boots Botanics-serie, riktigt behövligt i denna ohyggliga vintertid!

malhar_140129_0008

“Boots har utvecklat Botanics produktsortiment, som kombinerar natur och vetenskap till en effektiv helhet. Serien har utvecklats i samarbete med Botaniska trädgården i London, som är internationellt känd för sin vetenskapliga expertis och sina studier av växtextrakt. Botanics är en omfattande serie med produkter för ansikte, kropp, hår och bad. Ingen av produkterna är testade på djur.”

Boots Botanics-produkter kan köpas på t ex. Apotek Hjärtat.

malhar_140129_0018Botanics Cleansing Toner Ansiktsvatten som fräschar upp huden och gör den redo för ansiktskräm. Med naturliga AH-syror för en jämnare, klarare hud. 79 SEK/250ml.

malhar_140129_0032Botanics Ionic Shine Away Clay Mask Lermask som absorberar överflödigt fett och rengör huden på djupet. För en jämn och klar hud. Med pilbark, en naturlig källa till salicylsyra som motverkar orenheter. 79 SEK/100ml.

malhar_140129_0035Botanics Ultra Calm Day Cream SPF15 Lugnande dagkräm med rikligt av vårdande, mjukgörande och återfuktande ingredienser. 99 SEK/50ml.

Jag fick lermasken i novembers Glossybox för ett tag sedan som jag testade och gillade den så där, men jag måste säga att jag gillar den mer för varje gång jag använder den. Tonern har jag inte hunnit skaffa någon uppfattning om än, men den känns inte uttorkande vilket är ett stort plus. Ansiktskrämen känns mjuk och härlig. Priserna känns väldigt plånboksvänliga med tanke på allt bra jag hört om produkterna. Recensioner kommer givetvis framöver!

Har du testat någon från Boots Botanics-serie eller är du sugen på någon av deras produkter?

1 kommentar

Sofies skönhetsblogg 2 februari, 2014 - 10:10

Fick också masken i en Glossybox och fick den även förra veckan när jag vann en tävling på deras Instagram och jag tycker faktiskt verkligen om den! Med tanke på priset så har jag till och med funderat på att köpa den i full storlek! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy