Recension: IsaDora Volume & Curl Mascara

av Malin
132 visningar 3 Minuter läsning

malhar_140130_0067

malhar_140201_0087

Tub-teknologi
Speciella flexibla polymerer formar små tuber kring fransarna för maximal volym, böjd effekt och hållbarhet. När mascaran appliceras fäster tuberna runt fransarna som ett hölje och gör att mascaran inte rinner, kladdar, flagnar eller klumpar sig. Sitter hela dagen. Formulan är superenkel att ta bort. Varmt vatten och lätt tryck gör att tuberna enkelt glider av (ingen ögon make-up remover krävs).

Volume & Curl effekt
Kombinationen av den specialutvecklade borsten och formulan lyfter och formar fransarna samt ger volym. Fransarna får en uppåtböjd form när man applicerar mascaran – den böjda borsten trycker upp fransarna. Effekten stannar kvar när mascaran torkat.

Den böjda borsten
Borstens form gör appliceringen ergonomisk och följer ögats naturliga form. Detta ger en omedelbar effekt längs hela franslinjen vid första applikationen. Den böjda borsten har en formande pushup-effekt. De tätsittande fibrerna på borstens insida trycker upp fransarna till en böjd form.”

malhar_140201_0042Utan Mascara

malhar_140201_0099Med IsaDora Volume & Curl Mascara

malhar_140201_0078

Jag tycker: Hur i hela världen kan hon redan recensera den här mascaran, den släpptes ju bara för ett par dagar sedan? Men jag fick faktiskt hem mascaran för ca. två veckor sedan för att smygtesta och har använt den en hel del sen dess. Borsten är aningen böjd och är av vanliga borststrån. Har svårt för böjda borstar och har inte gillat någon mascara med böjd borste innan, men jag måste faktiskt säga att jag är mer positiv än negativ till borsten här. Volym tycker jag absolut att den ger mina annars korta och osynliga fransar. Någon “extra böj” har jag dock inte märkt av, men mascaran torkar ganska snabbt så att de håller sig böjda hela dagen. Mascaran har klarat av en hel dag utan att fälla under ögonen och ett par svettiga flyttlass.

Formulan är trevlig, inte för blöt eller för torr. Den kan dock kladda lite på ögonlocken vid applicering – men det beror helt på hur mycket jag böjt mina fransar innan och hur noga eller “slarvig” jag är. Formulan känns också lätt och fransarna blir inte så där stenhårda så att det känns som att man ska ha av fransarna vid minsta snudd, utan de känns flexibla och mjuka. Sedan gillar jag att fler företag har hakat på tub-grejen, det känns mycket skonsamt mot fransarna och superenkelt att tvätta bort.

.
IsaDora Volume & Curl Mascara finns att köpa på t ex. Kicks.se för 149 SEK.

4/5

.

1 kommentar

Little Miss Consumer 1 februari, 2014 - 17:36

Dina ögon <3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer