Information: ”Snow Fairy är en duschgelé som säljs under julperioden och är en av våra mest sålda produkter tack vare sin söta godisparfym och rosa färg.”

Jag tycker: Efter att ha hört så mycket om den här duschkrämen var jag ju bara tvungen att köpa den. Och ja, jag kan ju säga att jag inte blev besviken. Jag älskar söta godisdofter så denna passade mig som handen i handsken! Den är inte bara rosa och luktar som gelehallon/hallonbåtar, utan det är också magiskt rosalila glitter i. Den känns härlig och återfuktande på huden och doften sitter kvar även när man torkat. Love at first smell!

.
LUSH Snow Fairy Shower Gel finns att köpa på Lush.se eller i Lush-butik för 65 SEK/100g, 125 SEK/250g, 195 SEK/500g.

.

5/5


.

3 kommentarer

Little Miss Consumer 31 januari, 2014 - 20:29

ÄLSKAR Snow Fairy <3 <3 <3

Svara
aidalovesmakeup 31 januari, 2014 - 22:29

Måste testa denna snart, alla pratar om den 🙂

Svara
Ann-Sofie/Colour it 1 februari, 2014 - 14:13

Ja jag äääälskar denna också. 🙂 helt underbar.

Svara

Skriv en kommentar

åtta − tre =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy