LUSH Alla Hjärtans Dag-kollektion 2014

av Malin
93 visningar

Redan i början på januari såg jag på Lush instagramkonto att de hade smugit in sin Alla Hjärtans Dag-kollektion. Rosa produkter formade som hjärtan eller har übermysiga namn får mig att smälta direkt!

Sprid kärleken vidare, köp produkter med rättvisemärkta ingredienser!
Årets Alla Hjärtans Dag-produkter innehåller världens första rättvisemärkta vanilj absolut från Ndali i Västra Uganda. De är inspirerade av den romantiska kultrullen Cocktail med en ung Tom Cruise iklädd färgglada Hawaii-skjortor, och den klassiska rosa neonskylten på omslaget.”

11927336185_37c0a54a59_z-360x360

Love Locket badbomb är inspirerad av ett hjärtformat berlock som man bär runt halsen, med ett hemligt foto av sin älskling inuti. Dela badbomben på mitten och upptäck en extra hjärtformad badbomb inuti. Den splitternya doften är gjord av några av våra mest lyxiga eteriska oljor: Rättvisemärkt vanilj absolut, neroli olja och jasmin aboslut är mixade tillsammans för en söt, sensuell och upplyftande badstund. 119 SEK/270g.

closetoyou

Close To You Massagekaka gjord av en blandning av återfuktande sheasmör, cupuacusmör och olivolja som enkelt smälter när man stryker den mot huden. Rättvisemärkt Vanilj Absolut ger oljan en söt godis doft som kommer garantera att du får någon “close to you”. 89 SEK/45g.

tenderisthenight

Tender is The Night Mjukgörande sheasmör och murumurusmör utgör basen i denna sensuella och sexiga massagekaka. Smält den i dina händer eller direkt på huden och börja massera. De sensuella dofterna av jasmine, ylang ylang och rättvisemärkt vanilj aboslut passar perfekt i en massagekaka för romantiska stunder. OBS! Massagetekniken får du stå för själv. 115 SEK/50g.

11927612903_7a12f7f6dd_z-360x360

Neon Love Soap Denna gigantiska hjärtformade tvål har en helt ny Lush-doft av bergamott, rosewood och kanellövsolja. Dessutom är den full av färska ingredienser som fikon, passionfruktjuice och soyayoghurt för att ge näring och mjuka upp huden. Innuti gömmer sig små vita hjärtan för att säkerhetställa att varje bit av tvålen kommer se lika vacker och romantisk ut som den doftar. 75 SEK/100g, 187 SEK/250g, 375 SEK/500g.

11927336475_6a15038c54_z-500x500

Prince Charming Shower Gel Är en duschgelé för prinsessor och för vem som helst som behöver en Prince Charming i sitt liv! I denna duschgelé hittar vi dekokt av Marschmallow och Rättvisemärkt Vaniljstång som ger en lugnande effekt på huden, tillsammans med näringsrik mandelolja och rengörande och svalkande granatäppeljuice. 79 SEK/100g, 165 SEK/250g, 279 SEK/500g.

THE KISS-500x500

The Kiss Detta läppglans är ännu en ny innovation från Lushlabbet, en delikat vegansk uppfinning som är helt fri från konserveringsmedel! Med lyxiga shea och cupuacusmörer, skapade Helen ett lätt balsam för att återfukta och skydda läpparna såväl som att ge dem en diskret rosa glans – och med en lyxig mandel och mandarinsmak som pricken kronan på verket. Hon tillsatte även lite pulver av guaranfrö i mixen; som en naturlig boost, kommer den att göra dina läppar fylliga, mjuka och redo för (massor av) kyssar! 99 SEK/8g.
.

Love Locket, Prince Charming och Close To You skulle jag ju inte tacka nej till som en alla hjärtans dag-present *hint hint* 😉 De andra produkterna känns rätt tråkiga. När jag kollat på recensioner på youtube känns det som att hela kollektionen varit lite av en besvikelse.. Men jag är ju en sucker för fina namn och kärleksfulla rosa produkter i allmänhet så jag tror att jag skulle gilla det mesta här.

Vad tycker ni?

2 kommentarer

allsweetinlife 31 januari, 2014 - 21:15

Är riktigt nyfiken på badbomben, den väger 250gram, mao monster badbomb 🙂

Malin 31 januari, 2014 - 22:50

Verkligen! Vad jag har sett på recensionerna ligger det ju en badbomb i badbomben med ätbara godishjärtan och konfettihjärtan i <3<3<3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy