20140126-113212.jpg

Nu har jag åkt över halva landet och landat hemma. Gällande datorn så satt sladden bra, så antingen är det hårdvaru- eller mjukvaruproblem. Får undersöka det närmare i morgon då jag måste hitta skivorna till datorn.

Men jag lovar, jag har inte glömt bort er, utan ska verkligen försöka vara ‘up and running’ asap. Jag har massor att visa och recensioner som ska upp!

Håll ut <3

1 kommentar

Emilie 26 januari, 2014 - 22:14

Jag hoppas verkligen att det löser sig med datorn och att det inte krävs allt för mycket för att du ska få igång den. Jag blev så glad när jag fick ditt sms idag, jag hoppas verkligen att vi kan ses snart!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer