Recension: MUS Marble Eyeshadows

av Malin
18 visningar 2 Minuter läsning

malhar_131206_0088Amarillo & Giallo Damasco

malhar_131206_0092

malhar_131212_0092-2

Information: “Marble Eyeshadow gör dina ögon fantastiska! Dessa underbara, marmorerade ögonskuggor, fyllda med högpigmenterad färg ger ett intensivt och klart resultat. Tack vare de vackra marmorerade nyanserna kan du skapa otroliga effekter som sitter hela dagen!”

Jag tycker: Två otroligt fina ögonskuggor som jag gått och klämt på sedan de kom. Älskar den silkiga och skimriga finishen på skuggorna och färgerna är ju två av mina favoritfärger så där gick det ju inte fel om man säger så. Det är bra pigmentering i båda skuggorna och jag gillar även att man kan få lite olika nyanser på skuggorna beroende på var man sätter ner penseln, så man behöver i princip bara en av skuggorna och kan skapa flera olika looks. Ser verkligen fram emot de nya nyanserna som kommer till våren!

.
MUS Marble Eyeshadows kan köpas på t ex. eleven.se och kostar 140 SEK /st.

.

5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer