20140120-200355.jpg

Först står det att jag ska kontrollera batteriet på datorn, sen börjar telefonen att krångla, sen går laddsladden till telefonen sönder och nu detta… Jag blir så trött! Inte nog med att jag haft en skitnatt och en ännu sämre dag gör det ju inte bättre.

Ibland vill man bara säga #fml.

3 kommentarer

Nina 20 januari, 2014 - 20:45

Nej 🙁 usch så trist!!! Min dator packade ihop för någon månad sedan och jag lånade då min dotters dator. Precis efter jul så dog den också 🙁 suck, så nu har jag fått köpa en ny. Trist när datorer strular.

Malin 20 januari, 2014 - 20:47

Javars! Jag hoppas att det bara är en sladd som sitter löst och INTE hårddisken. Har inte råd att köpa ny.. Stor suck liksom!

Camelliss 21 januari, 2014 - 06:05

Men bajs! Så himla irriterande och jobbigt! 🙁 Håller tummarna att det löser sig!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer