malhar_131121_0090

malhar_131121_0086

malhar_131121_0077-1

malhar_131121_0168-1

malhar_131121_0173

Information: “Kardashian Beauty Kardazzle Face Palette innehåller 8st ögonskuggor, 2st highlighters för kinderna samt 1st rouge i nyanser noga utvalda av varje syster för att representera hennes personliga favoriter. Kardashian Beauty Kardazzle Face Palette är lätta att bära med sig i handväskan och innehåller allt du behöver för att snabbt förvandla din dagmakeup till en sensuell kvällsmakeup.

Kardashian Beauty Kardazzle Face Palette är en fashionabel samling noga och personligt utvalda nyanser av Kim, Khloe och Kourtney som är värd sin vikt i stjärnglans. Förgyll din vardag med Kardashian systrarnas trendiga makeup produkter och låt glamouren i ditt liv flöda. “

Jag tycker: Till skillnad från den otroligt fula paletten Touch Tones så gillar jag den här paletten. Förpackningen är, som de andra produkterna, väldigt plastig och lätt. Snäpplocket är svårt att få upp och utdragsdelen lite lös. Själva konceptet hajar jag, men det jag inte förstår är hur de kunde misslyckas så med både förpackning, design och kvalitet? Dock gillar jag att det finns tydliga avskijare så att man slipper blanda alla produkter med varandra.

Produkterna i sig är väldigt mjuka och skira. Det är den mörkbruna, den dammiga lila nyansen och mittenrouget som sticker ut lite i pigmentering. Produkterna gör sig dock mycket bättre över en klistig bas, men det är ändå svårt att få färg. Så för den som vill ha kräm i skuggningar kan lägga pengarna på något annat, du får 2 Sleek-paletter (plus en kaffe och bulle) för samma pris.

Jag ska dock säga att jag aldrig hade lagt 200 kr på just den här paletten då den inte ens lever upp till min minimi-standard. Men jag tycker ändå att det är en söt liten palett om man vill ha ljusa och skira skuggor.

.
Kardashian Beauty Kourtney Kardazzle Face Palette kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 199 SEK.

.

2.5/5


.

malhar_131202_0115

3 kommentarer

Evelinasfina skönhetsblogg 18 januari, 2014 - 19:02

Den ser väldigt fin ut 🙂

Emma P 25 januari, 2014 - 16:06

Jag har också fått den här för testning men har bara inte orkat ta itu med det för den känns inte särskilt kul. Har testat rouget som iofs var okej men de hade gärna fått göra det lite större, det är ju svårt att få plats med borsten. Din sminkning blev väldigt fin, men du ökade inte mitt sug efter att testa den tyvärr:(

shahad 23 juli, 2014 - 18:50

älskar bilderna du tar på dig själv;) du ger även bra tips. får man fråga vilken kamera du använder? älskar att fotografera och vill köpa kamera som är bra samt tar så fina och tydliga bilder som dina<3

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer