Recension: TBS Vitamin C Energising Face Spritz

av Malin
27 visningar

malhar_131111_0147

Information: ”Vitamin C Energising Face Spritz är en direkt uppfriskande och fuktighetsbevarande spray – supersmidig att ta med och använda precis när du behöver under dagen, för att friska upp huden eller för att fixera makeup. Innehåller camu camu från Amazonas med naturens högsta koncentration av C-vitamin.”

Jag tycker: En trevlig liten krabat jag fick med gratis när jag beställde mina Cranberry Joy i november. Den luktar fräsht av citrusfrukt (apelsin) och känns härlig i ansiktet när man sprayar på den. Huden känns genast återfuktad. Jag kan väl inte säga att jag ser någon skillnad då den ska en ”anti-dull” produkt, men den har definitivt gett mig en härlig frisk känsla. Plus att jag verkligen älskar doften! Jag har även testat ansiktsmasken i serien som jag också tycker om och tänkte köpa fullsize-produkten, skulle gärna testa fler av produkterna från serien.

.
TBS Vitamin C Energising Face Spritz kan köpas på thebodyshop.se och kostar 215 SEK.

.

3,5/5


.

Skriv en kommentar

nio + 15 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy