malhar_131111_0003

malhar_131111_0009

Information: “3 in One Conealern har länge varit en bästsäljare! Den röda nyansen använder du för att täcka blåa ojämnheter, den gula för att täcka röda ojämnheter och den beigea lägger du eventuellt över för att neutralisera.”

Jag tycker: Jag har länge letat efter en concealer med tjock konsistens och hög täckning. Jag spanade på den länge innan den damp ner i brevlådan och jag kan ärligt säga att jag har använt den i princip varje gång jag sminkat mig sen jag fick hem den. Eftersom att konsistensen är av det hårdare slaget så är den otroligt dryg, trots att jag använt den mycket syns det knappt alls på produkten. Jag brukar skrapa up lite med skaftet av en liten sminkpensel och lägga den på handen innan jag applicerar den i ansiktet, på så sätt får man inga bakterier i burken och värmen från handen mjukar upp lite.

Den röda nyansen använder jag främst under ögonen där jag tenderar att vara lite glåmig och blå. Den gula nyansen använder jag på mina röda områden kring näsan och kinderna. Den beiga/neutrala nyansen brukar jag sedan använda över de andra, plus i mitten på pannan och hakan. Den neutrala nyansen fungerar även bra som ögonbrynshighlight. Efter att jag målat ögonbrynen tar jag en liten pensel för att skapa den där knivskarpa linjen.

malhar_131202_0115

En väldigt mångsidig produkt. Med den tröga formulan känner jag också att den sitter väldigt bra under dagen och jag upplever inte att den glider runt som många tunna concealers kan göra. Två tummar upp!

.
Viva La Diva 3 in 1 Concealer kan köpas på t ex. bubblebox.se och kostar 80 SEK.

.

4,5/5


.

4 kommentarer

Ann-Sofie/Colour it 14 januari, 2014 - 08:30

Kul med billiga produkter som ändå är väldigt prisvärda. 🙂

Emilie 14 januari, 2014 - 12:43

Jag har själv haft den här (och MUS cover all mix) och är riktigt Nöjd med den här med 🙂

Sofie Fredricsson 14 januari, 2014 - 18:14

Tror jag ska skaffa mig den här när min concealer från e.l.f. är slut, och den låter ju lovande! 🙂

Johanna 14 januari, 2014 - 20:37

Jag använder MUS Cover all mix men den är snart slut och då ska jag nog testa denna istället.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy