Jag har länge funderat på att byta design till en uppdaterad version av hur jag vill att min blogg ska se ut. Det är inte lätt att få det precis som man vill när man är novis i både kodning och design, men nu är det så nära inpå slutresultatet jag kan komma. Igår pysslade jag hela dagen med att koda och pyssla med det utseendemässiga. Idag har jag fixat lite “under huven” och olika funktioner som ska underlätta.

navigering

Navigering

Jag har förbättrat navigeringen och det väsentliga har hamnat i fokus. De sidor ni besöker mest (om mig, policy, portfolio och kontakt), men också skönhetskategorierna har fått sig ett lyft. Både inlägg om produkter och recensioner ligger i toppmenyn. Jag håller fortfarande på att fixa in respektive inlägg i sina kategorier, bare with me…

socialt

Socialt

Istället för att ha knapparna till mina sociala medier i sidomenyn ligger de nu i headern. Enkelt att hitta!

slider

Slider

Här rullar utvalda inlägg förbi. De kommer att bytas ut kontinuerligt för att ni som inte prenumererar på min blogg via bloglovin, blogkeen, feedly eller andra tjänster ska vara så uppdaterade som möjligt.

footer

Footer

Eftersom min blogg innehåller mer än bara skönhet (då och då i alla fall) har jag placerat de, inte så viktiga, kategorierna längst ner på bloggen. Plus en liten facebook-ruta. Vi får se om jag byter ut den mot ett arkiv så småningom, råkade radera den kod som jag hade innan…

kommentarer

Kommentarer

Logga in med ditt wordpress-, twitter-, facebook- eller google+ konto för att kommentera. Eller ange namn, mail och hemsida som vanligt.

tradning-kommentarer

Trådning

Nu blir det lättare att svara till mig eller till varandra i kommentarerna. Trådningen gör också så att det är lättare att hålla koll på om du fått svar.

.
Temat är även mobilanpassat
så att bloggen ser ungefär likadan ut i datorn, telefoner och tablets. Jag hoppas verkligen att det fungerar för er för nu börjar det klia i skönhetsfingrarna igen. Om något är fel eller ser konstigt ut får ni mer än gärna kommentera 🙂

Vad tycker ni?

10 kommentarer

Ann-Sofie/Colour it 13 januari, 2014 - 18:24

Snyggt och fräscht, väldigt användarvänligt. 🙂

Linda B 13 januari, 2014 - 19:00

Så himla snyggt du har gjort det!!! 🙂
Bra jobbat speciellt eftersom du är lite novis på det hela!

Malin 13 januari, 2014 - 20:34

Det blev ju supersnyggt! 🙂

Little Miss Consumer 13 januari, 2014 - 21:30

Sjukt imponerande, din förra design var iofs riktigt läcker den här med men den här är så ren och snygg och enkel. Tummen upp.

josya - skönhetsblogg 13 januari, 2014 - 22:43

blev riktigt bra!:)

Anki 14 januari, 2014 - 01:59

Snyggt jobbat, du är ju ett proffs… 🙂

Pernilla 16 januari, 2014 - 20:52

Mycket fin design. Vad använder du dig av för program för att göra dina designer? Och hur gör man för att få effekten på din profilbild?

Malin 16 januari, 2014 - 20:58

Jag använder inget program, jag kodar i HTML och CSS. Hmm, jag vet inte vad du menar? Vilken effekt på min profilbild? Menar du oskärpan och filtren så har jag gjort det i Photoshop.

Pernilla 19 januari, 2014 - 15:57

Jaha okej.
Okej, skulle du eventuellt kunna visa det i något inlägg hur man gör så i ps? Om du har tid och vill?

Malin 19 januari, 2014 - 19:59

Min blogg är inriktad på skönhet kombinerat med foto så jag kommer nog inte lägga ut det här. Det finns jättemånga andra bra bloggar med photoshop-tips 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer