Recension: Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10

av Malin
95 visningar 2 Minuter läsning

malhar_130910_0050

Information: “Få en otroligt naturlig hy med denna fuktgivande foundation som har en uppfriskande känslan av vatten som jämnar ut och förbättrar huden samt ger en spektakulär “bar hud”-känsla.

I hjärtat av formulan är mineral- och vegetabiliskt aktiva ingredienser som valts för deras öppenhet och samhörighet med huden. Resultatet blir en otroligt vacker, strålande och jämn hy med en genomskinlig finish. Denna foundation respekterar din hud och lämnar den återfuktad och bekväm.”

Jag tycker: En av mina favoritfoundations som även blev 2013-års foundation i mina Best in Beauty! Min hy är, som jag nämnt innan, en katastrof med stora porer, både feta och torra partier. Den framhäver varken det torra eller flyttar på sig om jag blir svettig/varm och porerna blir knappt synliga. Jag har ofta problem att foundationen lägger sig i näsvecken och hakvecket och blir kakigt, men detta är jag även fri från med denna. Det är heller inte ofta foundations luktar gott, men denna har en blommig doft som jag älskar! Resultatet blir ganska matt, men ändå naturlig finish. Det känns knappt som att jag har den på mig. Täckningen är bra och de röda partierna syns inte alls. Ansiktet känns lent och återfuktat. Håller ungefär 6 timmar utan att behöva bättra på sminket och 3-4 timmar när jag jobbar.

Jag ska nämna att foundationen innehåller parfym, vilket kanske är det negativa med produkten, (därav den blommiga doften) som kan leda till acne och/eller irritation, vilket kanske ska tänkas på om man är överkänslig eller allergisk. Jag har personligen inte sett eller känt något när jag använt den.

.
Clarins Skin Illusion Natural Radiance Foundation SPF 10 kan köpas på t ex. eleven.se (endast två färger kvar) och kostar 295 SEK
eller på Kicks för 405 SEK.

.

4/5


.

1 kommentar

Nina 9 april, 2014 - 12:44

Vad har du för färg på denna foundation? 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer