malhar_130817_0073

Information: “En lätt flytande concealer som ger medelkraftig till full täckning med en skön, naturlig, matt finish. Färgfast formula som varar i upp till 15 timmar. Hjälper till att dölja och korrigera ringar under ögonen och missfärgningar. Förpackad i en genomskinlig glasflaska med mattsvart pump.”

Jag tycker: Nu har jag haft den här ett tag och jag har verkligen velat hårdtesta den eftersom så många pratar bra om den. Jag köpte denna tillsammans med en Mineralize Skinfinish Natural på Kicks rea i somras och har använt den under många olika förhållanden. Det är ingen mirakelprodukt precis, men den täcker rödhet väldigt bra vilket jag har mycket av i mitten av ansiktet. Den fungerar även väldigt bra under varma förhållanden (i alla fall bättre än något annat jag testat). Jag har kombinerad hy och den varken rinner av på mina feta partier eller framhäver flagor på mina torra partier. Den kan kännas lite tung på huden och därför använder jag den endast när jag känner att jag behöver. Concealern fungerar också riktigt bra tillsammans med MSF. Jag använder färgen NC20.

.
MAC Pro Longwear Concealer kan köpas på t ex. Kicks.se och kostar 180 SEK.

.

4/5


.

3 kommentarer

Ann-Sofie/Colour it 5 januari, 2014 - 18:39

Åh det låter som nånting för mig, jag kan bli väldigt varm i ansiktet och vill ha något som verkligen sitter där. 🙂 Tack för tipset. 🙂

clara 5 januari, 2014 - 18:47

använder denna nu, efter att ha köpt den med ett presentkort jag fick i julas. och den är ju så satans dryg? en pump blir liksom för mycket, och man kan ju inte bara “hälla” tillbaks det, synd.
är fortfarande lite skeptisk till den annars med, men förhoppningsvis ändrar jag mig snart :))

Malin 5 januari, 2014 - 19:19

Clara: Jag har faktiskt lyckats att få ut bra mängd genom att trycka väldigt försiktigt och sakta, men jag har hört att pumpen på många förpackningar pumpar ut för mycket.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy