Cherry Blossom Honey

malhar_131121_0207

malhar_131202_0095_merge

Information: “Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss ger dig en söt överraskning. Förgyll dina läppar med Kardashian Beauty’s nya Honey Stick är som nektar för dina läppar och ger en smak av naturen. Varje nyans ger ett underbart gyllene skimmer berikad med läppälskande näringsämnen. Nästa för söta att bära.

Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss är lätta att applicera, har en krämig, len och långvarig formula som tillför en söt smak samtidigt som den ger en fuktgivande känsla som varar länge. “

Jag tycker: Ett helt okej gloss tycker jag. Det både luktar och smakar honung, känns mjukgörande och återfuktande på läpparna, ger en snygg färg. Jag skulle dock inte betala 149 kr för det, det känns verkligen bra tilltaget eftersom helheten av systrarnas sminkkollektion både känns och ser plastiga ut. Jag hade också gärna velat att förpackningen var kortare och bredare istället för så långsmal som den är. Eftersom applikatorpinnen är så lång och instabil är jag nästan rädd att ha av den. Helt okej, men inte mer.

.
Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 149 SEK.

.

2/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer