Haha, där var jag lite fyndig! Som ni kanske förstår så klär jag inte av mig, utan idag tänkte jag visa någonting jag har velat ta del av väldigt länge, Urban Decay och sina legendariska Naked-paletter. Originalversionen Naked är en palett med varmtonade neutrala skuggor, Naked2 är mer åt det neutrala taupe-hållet och Naked3 är mer rosatonade neutrala skuggor. Här kan man se skillnaden mellan de olika paletterna.

malhar_131222_0059

I fredags fick jag hem min Naked3-palett som jag suktat efter sedan jag såg bilderna på den. Jag är mycket  spänd och förväntansfull över att börja använda den, men eftersom jag jobbat så har jag ännu inte hunnit testa den. Jag känner lite att jag har missat något (varför har jag inte köpt dem innan kan man ju undra) och kommer definitivt att skaffa både originalet och Naked2 så småningom!

malhar_131222_0065Naked3 innehåller 12 stycken skuggor i rosguldiga neutrala nyanser som passar till både vardags och fest. Tre skuggor är matta och resten skrimriga med lite olika resultat; satin, metalliska och glittriga. Paletten innehåller också en dubbelsidad borste, med en plattare borste för att packa på ögonskuggorna och en fluffigare borste till att blanda ut dem. Som ännu en liten bonus kommer det även med prover på deras Eyeshadow Primer Potion i 4 olika utföranden; Original, Eden, Sin och Anti-Aging. Förpackningen är i metall och liknande Naked2 med snäpplock.

malhar_131222_0094Se så vacker den är!

malhar_131222_0104

malhar_131222_0121

malhar_131222_0130

malhar_131222_0089

malhar_131222_0088

Jag är mycket nöjd och de rosatonade skuggorna passar mig som handen i handsken då de framhäver det gröna i mina ögon lite extra. Jag gillar att den känns rejäl i handen och den stora spegeln i locket. Jag älskar även namnen på skuggorna, vem kan inte relatera till Star Wars gällande Darkside liksom?

Urban Decay Naked3 Eyeshadow Palette är för tillfället slutsåld, men kan förhoppningsvis köpas på LookFantastic och HQHair inom kort för £37.00 = ca. 398 SEK.

(P.S! Glöm inte att googla efter rabattkoder, för ofta har de koder på 5-10% rabatt)

4 kommentarer

Julia 22 december, 2013 - 14:58

Åh, nee jag är inte alls avundsjuk! 😉 Så himla fin palett!

Mona 22 december, 2013 - 15:28

Har ettan o denna. Superfina!!! Dock inte helt lätta få tag på om man inte vill betala skjortan på eBay.
Har försökt lägga vantarna på tvålen ett tag nu.

emzi 22 december, 2013 - 23:15

Den är så vacker!

Ann-Sofie/Colour it 29 december, 2013 - 14:23

Sååååå underbar palett. Skulle vilja ha alla tre. Jag köpte nyss Nudie från Viva La Diva och den paletten älskar jag, så det hade varit kul med originalen…;-)

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy