springtrend2014

Inom kort landar nyheten Spring Trend Collection från The Body Shop i butik och på webbshopen. De populära Shimmer Cubes och Lip Gloss har fått tillskott i form av två nya, ursnygga nyanser som passar perfekt inför våren.

Längtar du som jag redan till våren? Jag är verkligen en sucker för vårprodukter som är laddade med fina färger med hopp om att blommor ska slå ut och fåglarna börjar kvittra. Här har vi lite härliga vårvindar från The Body Shop. Jag skulle verkligen inte tacka nej till dessa gobitar!

.

SHIMMER CUBES

Dessa set med fyra individuella skimrande ögonskuggor med lång hållbarhet kan användas med fuktad eller torr pensel. Skuggorna har en hög procentandel av skimmer och pärlemor i en formula som gör att de inte lägger sig i ögonvecket. Dermatologiskt och oftamologiskt testade. 295 SEK, 4 x 3,5g.

Nya nyanser: Brown nr 30 och Pink nr 26

.

LIP GLOSS

De populära läppglansen som fuktighetsbevarar, är fyllda med glittrande lyster och ger härlig färg. Läpparna blir mjuka och lena tack vare formulan som är berikad med vitaminer och ekologisk Community Fair Trade producerad kokosnötsolja. Dermatologiskt och oftamologiskt testade. 130 SEK, 12 ml.

Nya nyanser: Rose och Vanilla

.
Säljstart 12 februari 2014

4 kommentarer

Evelinasfina skönhetsblogg 22 december, 2013 - 12:44

De ser otroligt fina ut 🙂 man längtar ju redan!

Svara
Beautybylinda 22 december, 2013 - 19:28

Åh dessa ser ju helt fantastiska ut 🙂

Svara
Maria 22 december, 2013 - 21:28

Blir helt sjukt sugen på vår nu! Älskar den rosa paletten, kan vara fin att testa på kindbenen också.

Svara
Linnea 24 december, 2013 - 00:08

Åhhh vad härliga 🙂 De bruna ögonskuggorna ser fantastiska ut 🙂

Svara

Skriv en kommentar

11 + 16 =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy