Igår fick jag hem decembers Glossybox som denna månad är inspirerad av julen och produkter som de hoppas ska “glossifiera” både jul och nyår.

malhar_131219_0012

malhar_131219_0013

Jag måste säga att jag är ganska nöjd faktiskt. Det blodröda nagellacket från Nails INC är hur läckert som helst och ögonfransarna kommer jag definitivt att ha på nyår (eftersom jag inte tog med mig några andra hit). Jag älskar att testa nya mascaror, så det var inte heller något negativt. Det enda jag faktiskt inte alls är så sugen på att testa är volymkrämen till håret, men vem vet – det kanske blir en ny favorit? Läpp- & ögonkrämen förstår jag inte riktigt, men kommer absolut att testa den ändå.

malhar_131219_0045Nails INC Nail Polish – Victoria

malhar_131219_0023d:fi Volume Cream

malhar_131219_0052Elizabeth Mott It’s So Big Volumizing Mascara (Glossybox exsclusive)

malhar_131219_0055Renu Lip and Eye Active Lift

malhar_131219_0063Ardell Starter Kit – 101 Demi Black

.

3/5

.
Glossybox är en månadsprenumeration som kostar 139 kr /mån och innehåller 5 st skönhetsprodukter.
Vill du också prenumerera på Glossybox kan du göra det här!

.
Du som prenumererar, vad fick du i din box? Är du nöjd?

6 kommentarer

emzi 19 december, 2013 - 19:46

Vilket härligt nagellack 😀

Nina 19 december, 2013 - 20:51

Om jag förstått det hela rätt så är området ovan överläppen upp mot näsan lika känsligt som ögonområdet och man blir lätt rynkig osv så man kan använda ögonkräm där för att strama upp och motverka rynkor. Antar att det är en sådan kräm?

Linnea 19 december, 2013 - 21:37

Jag fick precis samma grejer, förutom volymkrämen, jag fick ett schampoo istället. Nagellacket är verkligen grymt snyggt! och jag tycker mascaran var sisådär, men det är ju olika från person till person 🙂

Camilla 20 december, 2013 - 07:23

Ja, vi fick ju som sagt samma innehåll. Eftersom jag klippte av mig allt hår samma dag jag fick boxen känns ju volymkrämen lite så där meningslös. 😉 Och jag upptäckte senare att nagellacket har jag redan fått från Glossybox i exakt samma nyans. Det kändes ju lite halvtrist, men å andra sidan var det här full size och det var det inte förra gången. Alltid något.

Evelinasfina Skönhetsblogg 20 december, 2013 - 12:09

Min glossybox kommer upp på bloggen imorgon förhoppningsvis 🙂 Jag tycker de borde ha mer makeup i sina boxar 🙂 det har blivit lite för mycket av hud och hårprodukter hehe…

Diana 20 december, 2013 - 12:53

Fick nästan samma innehåll som dig. Dock ingen volymkräm, utan ett Shea Butter shampoo. Ska bli intressant att testa, för det står att det passar alla hårtyper – från normalt till färgat.

Mascaran var faktiskt riktigt bra! Blev förvånad över hur mycket jag tyckte om den.

Renu känns väl sådär. För “mogen hy” står det, och det är väl inget man har som 20-åring liksom. Aja.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer