Igår kom det ett paket av Vass PR med två väldigt spännande produkter från DuWop.

DuWop är ett amerikanskt varumärke som skapades av makeupartisterna Cristina Bartolucci och Laura DeLuisa och är kanske mest kända för sin produkt Lip Venom. DuWop’s produkter finns att köpa på bl a. eleven.se och Kicks.

malhar_131214_0005

DuWop Cheek Venom – Diamondback

En formula som ger fantastiska resultat till kinderna. Cheek Venom är ett skonsamt rouge som återfuktar och mjukgör samtidigt som den stabiliserar och stramar åt hyn. Venoms specifika blandning av eteriska oljor ger en lätt och subtil doft. Produkten är fri från parabener, sulfater, petrokemikalier, ftalater, modifierade organismer, PPG, MEA/DEA, formalehyd och tricoslan. Applicera med fingertopparna eller en borste. 245 SEK (8g).

malhar_131214_0024

DuWop Revolotion Bronzing Body Moisturizer

En fantastisk blandning av fuktighetskräm, solskyddsfaktor 15 och ren kroppsmakeup som gör huden härligt glödande. En formula som är enkel att applicera, utan att bli randig eller fläckig. Använd på ben, armar, dekolletage eller vart än du vill att huden ska se jämn ut och få extra glöd. Innehåller inslag av skimmer som ger en subtil lyster. SPF 15. 295 SEK (120 ml).

Har du testat något från DuWop?

4 kommentarer

allsweetinlife 14 december, 2013 - 15:46

Japp! Gillar duwop, double glow som är en face balm typ som en bronzer är min favorit.

ANGELICA - hälsosamt mål 14 december, 2013 - 16:36

vad roligt med paket 😀

Magda/ComaHeart - En skönhetsblogg 14 december, 2013 - 21:07

fick den där brozingcremen i somras, men har inte vågat testa den, haha… är lite smårädd för såna produkter 🙁

Maria 21 december, 2013 - 16:33

Åh, aldrig testat, vill se swatches och veta vad du tycker när du känt på produkterna litegrann.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy