julklappstips_molkanse

Vet du inte vad du ska köpa till din mamma, dotter, syster, svärmor eller någon annan betydelsefull person i ditt liv? Här kommer mina tips om vad du kan köpa till den som är intresserad av skönhet och smink.

IsaDora Under Cover Face Primer fixar grunden till en hållbar makeuplook genom att både släta ut och förbereda ansiktet för foundation, puder och andra produkter. The Body Shop Eye Palette i färgen Brown för att skapa en naturlig sotig look och passar perfekt till Too Faced La Creme Lip Cream i Stiletto Red som är en klassiskt röd färg. Eller varför inte Kardashian Beauty Honey Stick Lip Gloss i Natural Honey som är ett nudeläppglans med både doft och smak av honung?

I duschen är säsongens dofter av The Body Shops krämiga Shower Gels härliga att tvätta sig med, välj mellan Cranberry Joy (min favorit), Vanilla Bliss eller Ginger Sparkle. Efter en dusch vill man fortsätta att lukta gott och det gör man garanterat med Victoria’s Secret Love Rush Fragrance Mist som doftar sött av vilda vinbär och ljus lilja.

1 kommentar

Julia 10 december, 2013 - 23:54

Vilka bra tips! 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer