malhar_131026_0095

Information: “Små mikropartiklar av mineralen granat ger en grundlig exfoliering, lagom att använda en gång i veckan. De sköna partiklarna hjälper till att ge huden en jämnare yta och ton. Innehåller extrakt av camu camu (med naturens högsta koncentration av C-vitamin)”

Jag tycker: En superhärlig exfolierande ”mask” som doftar citrusfrukt. Jag blev helt förälskad i doften och efteråt var min hy len och mjuk. Mikropartiklarna är lagom riviga och det känns verkligen som att produkten gör någonting för min hy. Masken är till för torr och ”dyster” hy och det var precis vad min torra vinterhy behövde! Masken lämnar en lite oljig känsla efteråt så det kanske inte är något för den som har väldigt oljig hy. För mig är detta en perfekt vinterprodukt som ger min hy lite extra lyster i dessa mörka tider.

.
Vitamin C Microdermabrasion Sachet (6 ml) kan köpas på thebodyshop.se och kostar 25 SEK.
Produkten finns även i 75 ml som då kostar 275 SEK.

.

4/5

.

1 kommentar

Eli 7 december, 2013 - 14:24

I fell in love with this mask te moment I tried it 🙂 It really works for me, and this is something very special – so few masks actually do something for my skin!

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer