Fudge Urban är ett brittiskt märke och började säljas i början av 2013 här i Sverige. Produkterna säljs endast på H&M. Det ska bli jätteroligt att testa! Förpackningarna är färgglada och produkterna luktar gott. Alla produkter kostar 69,50 SEK /st.

malhar_131206_0004
malhar_131206_0011

Fudge Urban Rocker Wax
Arbeta den och forma håret med flexibla Urban Rocker Wax. Denna lätta, 24-timmars starka vax skapar stil utan stelhet eller klibbighet. Gnid genom torrt hår för en busig look, omarbeta sedan dag som natt för en rockstjärnelook.

malhar_131206_0016

Fudge Urban Messy Stuff
Denna lätta stylingkräm väger inte ner håret och lämnar massor av volym och textur. Applicera Messy Stuff och föna torrt för en naturlig, sexig look.

malhar_131206_0020

Fudge Urban Iced Coconut Cocktail Hair Spray
Skäm bort sinnena och håll stilen med förföriska Iced cocnut Cocktail Hair Spray. Dess megastarka hållbarhet är perfekt när du vill att din frisyr ska sitta på plats hela dagen och hela natten. Den superkoncentrerade formulan räcker långt! Spraya jämnt över färdig frisyr för varaktig hållbarhet eller spraya i torrt hår och “busa till det” för naturlig struktur och kontroll.

malhar_131206_0032

Fudge Urban 3In1 Miracle Moisture Stuff
Tar bort friss, slätar ut och balsamerar. Denna lätta men ändå koncentrerade mirakellotion är berikad med den revolutionerande torrarganolja som återfuktar och reparerar. Detta är en universalprodukt som du inte kan vara utan. Kan användas på 3 olika sätt: 1) Föna in för att skydda och balsamera. 2) Applicera på torrt hår för att få bort friss och täta torra toppar. 3) Använd före plattång för ett smidigt och rakt hår med en naturlig glans. Den är ett mirakel!

malhar_131206_0026

Fudge Urban Sea Salt
Få strandkänslan med Fudge Urban’s tropiska kokosmist Sea Salt. Spraya in och krama det upp för en busig “ur vågorna” sexig beach-look eller föna in och pumpa upp volymen för massor av naturlig struktur och glans.

malhar_131206_0036

Fudge Urban Texture Blaster
“Spräng” håret med struktur, utan klibbighet. Med Texture Blaster kan du skapa, forma och hålla din stil med denna superflexibla aerosollösning. Spraya in och busa till håret för maximal textur eller spraya hela att hålla din frisyr.

Har du testat någon produkt från Fudge Urban? Vad tyckte du om den/dem?

7 kommentarer

Recension: Fudge Urban Iced Coconut Cocktail Hair Spray 24 februari, 2014 - 09:00

[…] tycker: För ett tag sedan fick jag ett paket från Polhem PR med en hel rad av Fudge Urban-produkter och har försökt att använda dem så mycket som jag kunnat sedan dess. Min uppmärksamhet drogs […]

David Garis 14 mars, 2014 - 22:26

Jag kan inte hitta produkterna i H&M. Vet du om det är i någon speciell butik eller om det är under någon speciell kategori på deras sida eller?

Malin 14 mars, 2014 - 22:40

De säljs inte online utan bara i butik, har inte fått mer info än så. Men jag har sett dem i butik i flera olika städer.

David Garis 15 mars, 2014 - 19:41

Vet du i vilka butiker, i vilka städer, du har sett dem?

Malin 15 mars, 2014 - 19:42

Jag har sett dem i bl a. Linköping, Norrköping, Stockholm.

David Garis 15 mars, 2014 - 19:45

Så inte Göteborg alltså… Men då hittar man dem där alla parfymer och sånt är eller?

Malin 15 mars, 2014 - 19:48

Jag har inte varit i Göteborg, så nej. Men finns de i Stockholm lär de finnas i GBG också.

Det borde vara bland de andra hårprodukter. Fråga personalen om du är osäker.

David Garis 15 mars, 2014 - 19:49

Ok, tack för hjälpen

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy