malhar_131128_0048MAC Cosmetics Lipstick – Cyber

malhar_131128_0068

malhar_131128_0071

malhar_131128_0085

Från första gången jag såg läppstiftet Cyber från MAC Cosmetics blev jag förälskad. Bestämde mig därför att köpa det när jag ändå hade ett presentkort på Kicks. Det kanske inte är den ”vanligaste” färgen man väljer, men blir man förälskad så blir man ♥

MAC Cosmetics Lipsticks finns i många nyanser och utföranden och finns på t ex. Kicks för 200 SEK /st.

You May Also Like

4 kommentarer

Svara

Så himla snyggt! Det verkar passa dina färger perfekt.

Svara

Wow vilken härlig färg

Svara

Jag förstår verkligen varför du ville ha det, ser kanonfint ut på dig! <3

Btw, sjukt avis på dina swatchbilder. Mina blir bara dassiga, oskarpa och jättekassa i färgåtergivningen just nu. Vet inte vad jag gör för fel :S

Svara

Emilie: Tack sötis 🙂

Haha, du vet inte hur mycket jag svär över hur dåligt ljuset är och hur många gånger jag tar om bilderna för att jag vägrar lägga ut suddiga bilder 😛 ISO ligger på minst 640 och oftast får jag ställa kameran på stativ för att jag fortfarande inte kan hålla still.

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

två + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.