Max Factor Wild Mega Volume Mascara

av Malin
35 visningar 2 Minuter läsning
malhar_130910_0048
malhar_131115_0043
Utan mascara
malhar_131115_0051
Med Max Factor Wild Mega Volume Mascara

Information: “En total innovation som ger dina fransar häpnadsväckande volym och färg! Tack vare den unika Amplifier-borsten som är uppbyggd av ihåliga flexifiber skapar den en slags depåfunktion så att mer av formulan är laddad på borstens figurformade design redan från start.

De korta stråna i mitten av borsten hjälper till att fylla fransbasen med mega-volym, medan den rundade borsttoppen hjälper till att med precision definiera fransarna hela vägen ut till spetsarna! Den figurformade Amplifier-borsten och den patenterade formulan ger dina ögonfransar en totalt boost från fransarnas bas, till spets för intensiv, maximal volym!”

Jag tycker:Till en början gillade jag varken formulan eller borsten då borsten kändes alldeles för klumpig och stor och formulan var för vattnig då den kletade på ögonlocken när jag applicerade den. Men senaste månaden har jag faktiskt använt mig av denna väldigt mycket och jag tror att det är som med alla nya mascaror eller borstar – att man måste lära sig hur man ska använda den för att det ska bli bra.

För mig har den varken kletat under ögonen eller smulat – men jag känner att den ger för lite separation av fransarna för att de ska kännas “voluminösa”. Kanske inte den bästa mascaran jag testat gällande längd eller volym – men den fungerar som vardagsmascara. Jag känner att det ska mycket till gör att slå min favorit (IsaDora Precision Mascara).

Produkten har utgått och kan inte längre köpas. 129 SEK.

3,5/5

0 kommentar

Max Factor Wild Mega Volume Mascara | LipGloss Bitch, skönhetsblogg 25 februari, 2014 - 13:16

[…] är så oerhört individuellt så läs gärna några av mina bloggkollegors recensioner också: Malin tycker att det här är en helt ok mascara som blev bättre med tiden och Cecilia har gett den högsta […]

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer