Holographic Nails är IsaDoras senaste nyhet! Holografiska 3D-lack med stora och små glitterflingor som kan användas ensamt eller över andra lack. Jag blev jättepepp när jag fick se dessa lack då de såg mycket färgglada och härliga ut. Kollektionen består av 9 färger och kostar 79 kr /st. Peel Off Base kostar 69 kr. Jag hade velat se lite andra färger då de påminner om så många andra lack de redan gjort.

malhar_131120_0009Jag har fått hem 870 Silver Bling, 871 Gold Digger och 877 Funky Sapphire för test och jag måste nog säga att de var de färgerna jag minst ville testa. Jag har (vad det känns som) tusen olika silvriga och guldiga nagellack så jag testade Funky Sapphire. Blev inte speciellt imponerad av det då det var lite mesigt och ganska meckigt att få snyggt, efter 3 lager täckte det fortfarande inte så mycket men blev väldigt tjockt på nageln. Jag ska givetvis testa dem över andra lack och se om jag gillar det mer.

malhar_131120_0022870 Silver Bling
.

malhar_131120_0020871 Gold Digger
.

malhar_131120_0016877 Funky Sapphire
.

malhar_131120_0006Peel Off Base
.

I samband med Holo-lacken har IsaDora även släppt ett Peel Off Base som redan är mycket omtalat och är ett baslack som gör borttagningen av lacket du lägger över mycket lätt att ta bort. Fungerar i kombination med alla sorters nagellack: färgade lack, glitter- eller specialeffektslack! Vattenbaserad formula fri från lösningsmedel. Skapar ett skyddande skikt mellan nagelns yta och nagellacket. 
Skyddar nageln och bevarar nagelns fuktbalans, torkar inte ut eller sliter på nagelns yta.
.

Vid första test vet jag inte vad jag ska tycka. 8/10 naglar åkte av redan efter några timmar trots att jag väntade väldigt länge mellan både baslacket och de två lagren av holo-lacket. Jag satt still utan att röra en fena hur länge som helst utan att det kändes torrt. Jag var ute i minusgrader och efter 2 dagar satt bara lacken kvar på lillfingernaglarna. Kommer som sagt att testa flera gånger och hoppas att det fungerar, för jag vill verkligen gilla detta eftersom det är så mycket smidigare än att hålla på med remover.

4 kommentarer

Elin - Design&Makeup 23 november, 2013 - 12:19

Vad häftigt och smidigt. Samtidigt förstår jag nästan varför det lossnar. Om det är så lätt att ta bort så känns det som att det är svårt att behålla det på något vis.

Oftast filar man till naglarna och rengör dom från fett för att lacket ska sitta så länge som möjligt. Jag är dessutom särskilt noga med att använda ett bra topplack som “sluter samman” alla lack. Men om baslacket ska vara lätt att ta av så känns det som mest logiskt att det är svårt att behålla också. Lite grann som att smörja in fingrarna med vaselin innan man börjar måla. Tänker jag överdrivet och konstigt? 🙂

Sofie - Smink & Skönhetsblogg 23 november, 2013 - 18:38

Synd det där med peel off-basen, tyckte det lät så bra först men nu vet jag inte riktigt. Får se om man provar nån gång 🙂

Kajsa 23 november, 2013 - 21:08

Vad trist med det där peel off att det inte var bra, lät ju för bra för att vara sant nästan!

Maria 24 november, 2013 - 18:55

Har EXAKT samma problem med Nail Pattern Boldness Glitter A Peel, jag kan gå och lägga mig och ha målat naglarna på kvällen och på morgonen sitter typ 2 naglar kvar 🙁 måste dock säga att jag verkligen gillar dessa glitterlacken, mums vad snygga.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy