IsaDoras nyheter fortsätter att strömma in, denna gång är det holografiska glitterlack med 3D-effekt som gäller. Till denna lackkollektion släpper de även ett Peel Off Base som är ett baslack med den fiffiga egenskapen att lacken går att ta bort genom att skala bort det. Kollektionen består av nio färger.

Läste om dessa Anna Wahlberg’s blogg redan i Oktober och har peppat sedan dess! I fredags la IsaDora själva ut teasers på sin blogg och jag förstod då att nu är det dags. Personligen hade jag nog velat se lite mer variation i färgerna då dessa färger liknar de i första kollektionen av Sugar Crush-lacken. Men man kan ju hoppas på att det kommer fler färger om de är bra. Det ska bli spännande att testa dem med Peel Off Base, för vi vet hur svårt det kan vara att ta bort glitterlack!

Candice_07_0046_Holographic_PR_small

Holographic_Nails_x9

Holographic_Nails_123870 Silver Bling, 871 Gold Digger, 872 Jet Setter
.

Holographic_Nails_456873 Star Struck, 874 Rocky Ruby, 875 Glowing Beetle
.

Holographic_Nails_789876 Disco Ball, 877 Funky Sapphire, 878 Lilac de Luxe

3 kommentarer

Lackert 17 november, 2013 - 17:14

Spännande, är speciellt nyfiken på baslacket

Mammi 18 november, 2013 - 19:13

Snygga!

Sofie - Smink & Skönhetsblogg 18 november, 2013 - 20:25

Spännande peel off-lacket låter! 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy