malhar_131011_0035

malhar_131011_0038

malhar_131112_0009

Information: “Sleek MakeUp Blush framhäver dina kinder och ger dig ett ännu större leende. Låt ditt ansikte stråla med Sleek Makeup Blush som finns i ett flertal olika nyanser så att du lätt kan hitta din personliga favorit. Högpigmenterade rouger som varar hela dagen och ljusar upp ditt ansikte samtidigt som det skapar definition av dina kindben. Med sin silkeslena formula tillför Sleek Makeup Blush en diskret till intensiv glöd till ditt ansikte oavsett hudton.”

Jag tycker: Detta är mitt fjärde rouge från Sleek och jag tror att jag blir mer imponerad ju fler produkter jag testar. Färgen är svår att beskriva, men det närmaste jag kan komma är att beskriva Sleek Make Up Blush Antique som ett gammelrosa rouge med kalla (lila) glitterpartiklar. Jag tycker att det är en så unik och vacker färg. Trodde inte att jag skulle passa i det, men det har faktiskt blivit ett av mina favoritrouge i höst! Som de andra rougen jag testat från sleek är det högpigmenterat och man behöver bara dutta borsten i lite försiktigt för att få nog med färg. Själva produkten är silkeslen och sitter hela dagen. Och rouget passar bra med tillhörande Vintage Romance-paletten. I love it!

.
Sleek MakeUp Blush Antique kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 69 kr.

.

5/5


.

 

malhar_131019_0111

2 kommentarer

johanna Djerf 16 november, 2013 - 16:53

Hitta precis hit till din blogg, va duktig du är! alltid kul att hitta nya sminkbloggar 🙂

Maria 16 november, 2013 - 16:55

Älskar din ögonmake-up här, vet att det inte var det inlägget handlade om men vart tvungen att kommentera ändå.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer