Pixi skapades för över 10 år sedan av Petra Strand, som har 20+ års erfarenhet som både makeup-artist och produktutvecklare. Märket och lanserades i Pixis flaggskeppsbutik i Soho, London. Sedan dess har Pixi haft lojala följare världen över tack vare dess rena, uppvaknande produkter som älskas av din hud. Produkterna skapar en naturligt strålande “jag-har-haft-en-god-natts-sömn”-look för att framhäva ditt naturliga utseende på bästa sätt.

“Flawless in a few fuss-free minutes – that’s what Pixi is all about!”

pixielevenmolkan

Jag har hört om Pixi via Youtube (självklart!) och har varit sugen på att testa det sedan dess. Speciellt nu när jag börjar bli spökvit och glåmig p g a. att den där solen inte längre tittar fram så mycket. Kul att Eleven.se tar in så mycket olika märken och produkter. Det skulle vara härligt att få täcka ansiktet med lite nya produkter!

3 kommentarer

Julia 15 november, 2013 - 14:00

Jättenyfiken på dom produkterna jag med! 🙂

Magda/ComaHeart - En skönhetsblogg 15 november, 2013 - 16:17

jag har några produkter från pixi! gillar dom, men använder dom allt för sällan. bra att du skrev om pixi nu, så jag blev påmind! :’)

Maria 16 november, 2013 - 17:07

Så spännande, har kollat på dem via beautybay innan och inte alls haft en aning om att det är en svensk tjej som står för märket, spännande.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy