malhar_131101_0120

malhar_131108_029102 Brown Sugar & 01 Oyster

Information: “Twist-up Eye Gloss lägger sig lätt på ögonlocken med en glansig transparent färg och fungerar som en higlighter. Färgen kan appliceras i flera lager för en mer medium täckning. I Shine Bright finns två nyanser: 01 Oyster and 02 Brown Sugar.”

Jag tycker: Varje gång en sån här produkt kommer ut blir jag exalterad i hopp om att det ska fungera utan att väcka sig eller ja… ni vet hur ögonskugga i stick- eller flytande form kan vara. IsaDora är på rätt väg, men har inte riktigt kommit ända fram med formulan. 02 Brown Sugar är lätt att applicera och blanda ut, den blir jämn och det går att få en fin sotig effekt, medan jag upplever att 01 Oyster är lite mer svårapplicerad och svårblandad. Ju mer man kladdar på och blandar, desto mer ojämt blir det och om man applicerar ett lager till är det som att produkten suddar ut sig själv. Brown Sugar håller även längre än Oyster i antal timmar de kan ligga på ögonlocket utan att väcka sig (utan primer eller någonting annat). De fungerar då bättre som bas för kollektionens ögonskuggepaletter för att få en glittrigare och intensivare look. Men personligen använder jag mig nog av en primer som jag vet håller makeupen hela dagen.

.
IsaDora Twist-Up Eye Gloss kan köpas på t ex. Åhléns och kostar 119 kr.

.

2,5/5


.

1 kommentar

Camilla 14 november, 2013 - 13:40

Kollade in Oyster i butik idag och shit, vilken fin färg! Så himla synd att den inte är den bättre av de två i själva formulan.

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer