malhar_131011_0025

malhar_131011_0020

.

Övre raden Dagsljus

malhar_131112_0046Pretty in Paris, Meet in Madrid, Court in Cannes, Lust in LA, Romance in Rome, Propose in Prague

.

Övre raden Blixtljus

malhar_131112_0050

.

Undre raden Dagsljus

malhar_131112_0060A Vow in Venice, Marry in Monte Carlo, Honeymoon in Hollywood, Bliss in Barcelona, Forever in Florence, Love in London

.

Undre raden Blixtljus

malhar_131112_0112

Information: “Skapa fantastiska ögonmakeuper med 12 nyanser av superpigmenterade ögonskuggor. I-Divine paletterna är lämpade för alla hudtoner med en touch av elegant förfining för att ta dig från dag till natt. Varje palett innehåller en matt mörk färg, perfekt för definition eller för att finslipa den klassiska sotiga effekten.

Skapa förtrollande ögon med Sleek MakeUp I-Divine Vintage Romance. Den metalliska Court in Cannes eller den matta Propose in Prague kan appliceras på ögonlocket som en bas för varje look. Skimriga nyanser såsom Pretty in Paris och Meet in Madrid kan appliceras på de inre hörnen för att lysa upp ansiktet och vidga ögonen. Blanda de glittriga och mörkare nyanserna Forever in Florens eller Love in London längs globlinjen för att skapa definition till dina ögon. Sleek Makeup föreslår att applicera Court in Cannes hela ögonlocket och blanda ner under den nedre fransraden. Blanda den metalliska nyansen Bliss in Barcelona längs globlinjen för att definiera ögonen. För att intensifiera utseendet, applicera lagret glittrig evigt i Florens över globlinjen med fokus på yttre ögonvrån.”

Jag tycker: Blev helt förälskad i denna palett när jag såg den och det var ingen besvikelse när jag sedan fick hem den. Detta är min första ögonskuggepalett från Sleek MakeUp så jag var väldigt spänd på hur de skulle vara. De flesta skuggorna är krämiga och mjuka och så pass bra pigmentering att jag sedan köpte mig flera paletter från Sleek. Majoriteten skuggor är skimriga, några satinfinish, matta med glitter och en helmatt. Skuggan Romance in Rome är den minst pigmenterade och jag fick dra några extra drag för att få  fram den där fina blå färgen, som annars bara var en mörk gråblå bas. Forever in Florence och Love in London är de “torraste” skuggorna och fäller lite grann, men det är ingenting som stör mig faktiskt. Propose in Prague, Honeymoon in Hollywood och Forever in Florence är mina absoluta favoriter! Over all är det en jättefin palett som man kan göra mycket fint med i vinter.

.
Sleek I-Divine Vintage Romance Eye Shadow Palette kan köpas på t ex. brallis.se och kostar 129 kr.

.

4/5


.

4 kommentarer

Julia 13 november, 2013 - 12:25

Ser jättefin ut! 🙂

Erika / Dravena's Beauty Parlor 13 november, 2013 - 12:57

Åh så fiiiiiin! Jag har redan för många Sleek-paletter men måste nog ha den där också…

Malin Sörmlind | Hon är inte riktigt som alla andra 13 november, 2013 - 13:01

HÄRLIGT att du älskar Sleek så pass som jag gör. Deras paletter är fantastiska! 😀

Camilla 13 november, 2013 - 17:25

Jag älskar den här paletten! En av mina favoriter bland Sleeks paletter. 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer