malhar_131009_0008

Information: “Boots No7 Lift & Luminate Day & Night Serum hjälper till att synbart reducera utseendet av linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen samt gör huden fastare – både dag och natt!

Serumet för dagtid hjälper under dagen till att reducera synligbarheten av ålderfläckar medan ett åtstramande komplex hjälper till att ge huden ett mjukare och fastare utseende. Nattserumet hjälper hudens yta att vila upp sig medan du sover, och förbättrar hudtonen. Den hjälper även till att fylla ut och återfukta hudens fuktbarriär under nattens gång.”

Jag tycker: För det första ångrar jag lite att jag inte tog bilder på min hy innan jag började med dessa så att jag kan jämföra bättre. Men jag har nu testat dessa i ungefär en månad och jag har lite blandade känslor till serumen. Visst att huden känns slätare, men jag ser absolut inget resultat – mina pannrynkor syns fortfarande lika mycket och alla mina “imperfections” så som pigmentfläckar osv. Förpackningarna är alldeles för små och produkten är för odryg för att vara värda 300 kr. Å andra sidan är det ju bra att ha med sig på resan – men som sagt, inte för så mycket pengar. De känns härliga och huden känns återfuktad. Jag kan varken säga om jag gillar dem eller inte. Jag kommer att använda upp dem, men kommer inte att köpa igen.

.
+ Gör huden len och slät
+ Huden känns återfuktad

– Små förpackningar
– Odryg produkt
– Ser ingen skillnad
– För dyr

.
No7 Lift & Luminate Day & Night Serum (2 x 15ml) finns på Eleven.se (tillfälligt slut) eller bubblebox.se för 299 kr.

.

2,5/5


.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer