malhar_131029_0002

När jag var i Stockholm och stod där inne på Åhléns och kollade in alla Viva La Diva-produkter kunde jag inte låta bli att köpa fler läppstift. Denna gång blev det 81 Goth som är ett svart läppstift (har velat ha ett svart jättelänge!) och sedan 119 Super Nova som är ett jättefint plommonlila läppstift, det är också ett av de nya läppstiften från Stairway To Heaven-kollektionen.

3 kommentarer

Annika Norgren 30 oktober, 2013 - 14:53

Hur är hållbareheten på dem, vilken wear time har de och fadear de jämt? Skulle gärna vilja veta om det är värt att plocka upp ett par 🙂

XOXO

Malin 30 oktober, 2013 - 20:35

Annika: Det beror lite på vilken färg man använder. De är väldigt krämiga och de ljusare försvinner lättare än de mörka. Jag har inte tagit tid, men de håller några timmar för mig i alla fall 🙂 Är du osäker så testa ett först och se hur du gillar det.

B R O W N S U G A R 30 oktober, 2013 - 23:10

Älskar plommonlila 😀

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy