20131029-223025.jpg

20131029-223042.jpg

Dagarna går fort och vi är faktiskt på god väg. Hela datorhörnan, hallen, garderoberna och näst intill hela köket är ihoppackat. Likaså mitt sminkbord och vad som känns som allt mitt smink (okej, inte allt… för en hel IKEA-kasse och lite till åker med till fjällen). I morgon ska jag plocka ner och tvätta alla gardiner och så ska vi väl köra ett par lass.

Så det börjar bli tomt här. Det känns lite vemodigt måste jag säga. Även att jag mest har stört mig på hur lyhört det är här och hur mycket bråk och skrik det varit utanför så har jag faktiskt trivts jättebra med lägenheten i sig. Men nu är det nya tider och jag tror att vi får det bra i den nya lägenheten också.

You May Also Like

1 kommentar

Svara

Vad roligt med en ny lägenhet! 🙂

Kommentera

Din emailadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska uppgifter *

fem × fem =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.