I början av månaden lanserade Viva La Diva den nya kollektionen Stairway to heaven och jag blev helt förälskad i denna härliga Nudie-palett så jag var tvungen att köpa den när jag var i Stockholm. Den sägs vara en budgetvariant av Urban Decay’s Naked-palett och efter att ha kollat runt lite på jämförelsebilder osv. verkar denna vara riktigt bra. Ser fram emot att sätta borstarna i den och återkomma med en recension till er!

malhar_131026_0058

malhar_131026_0068

malhar_131026_0080

Information: “Nudie Collection är den självklara paletten för dig som föredrar en naturlig elegans och vill variera mellan matta och sofistikerade metalliska ögonskuggor. Använd matt eggshell som grund på hela locket och välj därefter en bronzig metallskugga eller klassik svart matt skugga. En högkvalitativ duoapplikator medföljer.”

.
Viva La Diva Nudie Collection finns att köpa på bl a. Kicks och Åhléns för 149 kr.

5 kommentarer

Sofies skönhetsblogg 28 oktober, 2013 - 10:14

Jag har köpt den här till mammas julkalender då hon har pratat om att hon vill ha någon palett med naturliga färger i. Ser fram emot att själv testa och jämföra med min UD-palett sen när hon har fått den! 😀

Erika / Dravena's Beauty Parlor 28 oktober, 2013 - 14:37

Jag försöker febrilt låta bli att köpa den här men det ser mörkt ut…

Emilie 28 oktober, 2013 - 22:24

Nu har jag ju inte testat den själv men om man ska lyssna på andra verkar det ju vara ett kanonköp 🙂

Sara ~ Candis 29 oktober, 2013 - 13:24

SV. Tack fina du 😀 känns helt otroligt. Ett litet litet liv ligger där och myser i magen 😀 <3

Camilla 2 november, 2013 - 00:53

ÅH vilken spännande grej! Jag har NAKED-paletten och älskar den. Nu vill jag prova den här också 🙂

Kommentarer är avstängda.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy