Lush är ganska nytt för mig (jag vet… vilken sten har jag bott under?) men har blivit mer och mer sugen på deras produkter under de senaste året. När jag var i Stockholm förra gången köpte jag en färsk ansiktsmask och denna gång var jag bara tvungen att köpa Snow Fairy som jag hört så mycket om.

malhar_131026_0090

Den har en härlig bubbelgumsrosa färg med rosalila skimmer. Doften påminner om sött godis… typ hallonbåtar (MUMS!) och produkten säljs bara under “julperioden”, så ja.. jag passade på helt enkelt. Har någon av er testat den? Eller har ni tips på andra Lush-produkter man bara måste testa?

.
Snow Fairy Shower Gel finns att köpa på Lush.se eller i Lush-butik från 65 kr (100g).

Det som är bra med Lush är att deras produkter inte är testade på djur, deras produkter är färska och ekologiska och många av produkterna är även vegan- & vegeterianvänliga. De jobbar också för mänskliga rättigheter och återvinning. Jag gillar även att de inriktar sig på bra produkter och ingredienser istället för fina förpackningar.

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy