När vi var på bloggvisningen i tisdags fick vi med oss en superhärlig goodiebag med julens dofter och vintertrendens sminkprodukter. Behöver jag säga att jag blev överväldigad och jag vet inte ens var jag ska börja. Jag kan ju säga att jag kommer att lukta väldigt gott hela vintern och ha en härligt skimrande hy i skidbackarna 🙂

Är det något speciellt ni är sugna på att kika lite närmare på först?

malhar_131026_0119

malhar_131026_0106

2 kommentarer

Sofie 27 oktober, 2013 - 14:57

Jag vill se sminket! Extra nyfiken är jag på läppstiften! 🙂

Svara
Diikaa 3 november, 2013 - 20:22

Åh, dem är så snygga. Riktiga favoriter!! 🙂

Svara

Skriv en kommentar

14 − fem =

*Genom att kommentera detta inlägg accepterar du att dina uppgifter sparas och hanteras av molkan.se.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer

Cookie policy