20131023-152122.jpg

Eftersom att vi åker till fjällen om ca. 1,5 vecka och vår lägenhet blir ledig redan i februari när vi inte är hemma har vi nu börjat packa ihop oss för flytten till nya lägenheten. Känner mig sjukt stressad – men vi har faktiskt fått mycket gjort idag och mer ska packas.

Just nu sitter jag och planerar vad som ska packas i vilken ordning för att vi ska kunna bo/leva här de sista dagarna utan att vara utan det mest välbehövliga. Och eftersom vi inte kommer hem förrän till våren då vi ska till fjällen så måste vi packa dubbelt, det blir helkonstigt.

Men nu vet ni i alla fall varför jag är lite off de närmaste dagarna. Ska försöka fixa lite tidsinställda inlägg så det inte ekar helt tomt här.

Kram

Du kanske också gillar

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Vi hoppas att det är okej, annars kan du skippa det. Acceptera Läs mer